محل تبلیغات شما

جذب سطحی استیک اسید به زغال فعال 

تئوری آزمایش 

سطح روی زغال فعال دارای روزنه است و باعث جذب می شود . برای خالص سازی و جداسازی ، تصفیه و بازیافت طلا کاربرد دارد. سطحی با جنس زغالی  و شبکه کریستالی  در ساختار آن وجود دارد. زغال فعال به سه شکل پودری ،استوانه ای ، دانه ایی وجود دارد. 

وسایل و مواد مورد نیاز 

ارلن مایر ، پیپت ، بورت ، بشر ، کاغذ صافی ، بالن ژوژه ،ترازو ، قیف ، NaOH (سود )، آب مقطر ، استیک اسید ، زغال فعال ، فنول فتالئین 

شرح آزمایش 

ابتدا گرم استیک اسید را بدست می آوریم. توسط استوکیومتری  500mL استیک اسید ، 4.5  گرم است . سپس آن را به حجم می رسانیم. توسط فرمول چگالی حجم آن را بدست می آوریم. حجم آن برابر 4.2mL است . سپس این حجم از استیک اسید را توسط آب به حجم می رسانیم . زغال فعال را به اندازه ی یک گرم وزن میکنیم و در هر ارلن مایر ، (6 ارلن مایر نیاز است . )، یک گرم زغال فعال میریزیم . در ظرف شماره یک ، 100mL  اسید و در ظرف شماره دو ، 80mL اسید و 20mL آب ، در ظرف شماره سه ، 60mL اسید و 40mL آب  ، در ظرف شماره چهار ، 40mL اسید و 60mL آب ، در ظرف شماره پنج ،  20mL اسید و 80mL آب ، و در ظرف شماره  شش ، 10mL اسید و 90mL آب میریزیم . به مدت 40 دقیقه ارلن مایر را تکان میدهیم . سپس محلول سود را درست میکنیم .  ابتدا 125mL  NaOH  به همراه  125mL  آب درست میکنیم . محلول سود را در بورت میریزیم . بعد از 40 دقیقه  محلول اسید و کربن را با کاغذ صافی که به صورت قیف درست کرده ایم جداسازی را انجام میدهیم . ( ابتدا کاغذ صافی را به استیک اسید آغشته میکنیم )  . حال به اندازه ی10cc اسید برمیداریم و در بشر میریزیم ، چند قطره فنا فتالئین در آن میریزیم و شیر بورت را باز میکنیم و لحظه ایی که رنگ محلول به رنگ ارغوانی تبدیل شد شیر بورت را میبندیم . تیتراسیون را برای هر 6 ارلن مایر انجام میدهیم و حجم مصرفی سود را یادداشت میکنیم . 

محاسبات

معدل

نمودار

​​​​​​

گرمای انحلال اسید بنزوئیک

آزمایشگاه شیمی فیزیک پلیمر ها

دستور کار گزارشکار آزمایشگاه شیمی فیزیک پلیمر ها

، ,اسید ,آب ,استیک ,میکنیم ,حجم ,اسید و ,استیک اسید ,در ظرف ,زغال فعال ,ظرف شماره

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ کوچولوی من